Taktila® ledelinjesystem

– Valgt i Nye Nidarøhallen

Taktila® er stolte over å ha fått det ærefulle oppdraget og er allerede i gang med å merke administrasjonsdelen av Nye Nidarøhallen. Første del av leveransen er nå ferdig overlevert.

Trapp i Nye Nidarøhallen med Taktila oppmerksomhetsfelt, trappemarkører og farefelt.
Her er det benyttet lange elementer på oppmerksomhetsfelt og som trappemarkører.

Veidekke entreprenør bygger Nye Nidarøhallen (Trondheim Spektrum.) Byggingen er i full gang, og den nye hallen planlegges å være ferdig i løpet av høsten 2019. Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med trappene i de nye tribunene.

Det skal brukes Taktila elementer på, ledelinjer, oppmerksomhetsfelt, farefelt og trappenesser. Slik vil det bli trygt å ferdes der for alle. Serien med elementer tåler hard bruk, og passer på steder det ferdes mye folk, slik som i Trondheims nye storstue.

De er beregnet for innendørs bruk for å markere trapper, heiser, eller brukes som ledelinjer mellom viktige funksjoner i bygg.

Nye Nidarøhallen blir en flerbrukshall med plass til alt fra lokal breddeidrett til store mesterskap, messer og konserter.

Bygget skal blant annet brukes som breddeidrettshall med 4 baneflater, konserter med plass til 12.000 tilhørere, mesterskap som EM i håndball 2020 og store messer.

Entreprenør: Veidekke Entreprenør
Byggherre: Trondheim Spektrum AS  (Trondheim kommune)

Se flere bilder fra Nye Nidarøhallen her.

Taktila oppmerksomhetsfelt og farefelt i trapp

Illustrasjon: Link Arkitektur
Illustrasjon: Link Arkitektur