Taktila® ledelinjesystem er valgt i Nye Nidarøhallen

Taktila® er stolte over å ha fått det ærefulle oppdraget og er allerede i gang med å merke administrasjonsdelen av Nye Nidarøhallen. Første del av leveransen er ferdig overlevert, og vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med å montere Taktila® ledelinjesystem i trappene på tribunene i den nye hallen. Slik vil det bli trygt å ferdes der for alle.

Veidekke entreprenør bygger Nye Nidarøhallen (Trondheim Spektrum.) Byggingen er i full gang, og den nye hallen planlegges å være ferdig i løpet av høsten 2019.

Det skal brukes Taktila elementer på, ledelinjer, oppmerksomhetsfelt, farefelt og trappenesser. Serien med elementer tåler hard bruk, og passer på steder det ferdes mye folk, slik som i Trondheims nye storstue.

De er beregnet for innendørs bruk for å markere trapper, heiser, eller brukes som ledelinjer mellom viktige funksjoner i bygg.

Nye Nidarøhallen blir en flerbrukshall med plass til alt fra lokal breddeidrett til store mesterskap, messer og konserter.

Bygget skal blant annet brukes som breddeidrettshall med 4 baneflater, konserter med plass til 12.000 tilhørere, mesterskap som EM i håndball 2020 og store messer.

Entreprenør: Veidekke Entreprenør
Byggherre: Trondheim Spektrum AS

Illustrasjon: Link Arkitektur
Illustrasjon: Link Arkitektur
Illustrasjon: Link Arkitektur
Illustrasjon: Link Arkitektur

 

G� til toppen