Om oss

Vi i Taktila® har mange års erfaring med taktil merking og universelt utformede skilt- og ledesystemer. Vår kompetanse skal gjøre det trygt og enkelt for kundene å velge Taktila®. Vår egenutviklede serie taktile elementer er enkel å montere, tåler hard bruk, og er spesielt utviklet for å tåle belastningen på steder det ferdes mye folk. Hos oss får du en leveranse som gjør det enkelt og tidsbesparende for deg.

Vi har god kompetanse på krav og regelverket i TEK 17 og NS 11001-1:2018. Vi kan være en støttespiller gjennom hele prosjektet fra rådgiving og prosjektering til montering, slik at du kan være trygg på at leveransen er i henhold til gjeldene krav.

Taktila® har base midt i Norge, i Trøndelag og vi samarbeider med flere landsomfattende nettverk av gulv- og flisleggere i hele Norge. Hvis du ikke kjøper produktene for å montere selv, kan du ansette oss til å utføre installasjonen. Da kan du være sikker på at den utføres av erfarne installatører som alle har den faglige kunnskapen som kreves for å montere Taktila® produkter.  Ta gjerne kontakt om det er noe vi kan bistå med.

Kontakt en av våre rådgivere på taktil merking:
Marit Kvål / 982 09 337 / [email protected]
Øyvind Haugan / 405 55 001 / [email protected]

Lyst til å vite mer?

Vi i Taktila® jobber kontinuerlig med ulike prosjekter som omhandler uu og taktil merking.
Vi har lyst til å fortelle mer om noe av det vi jobber med,
så her kan du lese om noen av våre prosjekter,
få tips, lære og hente inspirasjon.

God lesning!

 

G� til toppen