Om oss

Taktila har mange års erfaring med taktil merking og universelt utformede skilt- og ledesystemer. Vi kan skilte med kompetanse og erfaring. Vi jobber systematisk med uu og de kravene som til enhver tid er gjeldende i TEK17 og Norsk Standard. Hos oss får du en leveranse som gjør det enkelt og tidsbesparende for deg. Vi VET hvordan vi skal gripe tak i lovverket, og har gode referanser å vise til. Vår erfaring og kunnskap, er din trygghet.

Utvikling av universelt utformede skilt- og ledesystemer handler om mer enn å produsere skilt basert på ulike størrelser, materialer og farger.

Vi har god kompetanse på krav og regelverk kombinert med planlegging, prosjektering, design, montering og supplering i ettertid. Vi er en støttespiller gjennom hele prosjektet og passer alltid på at prosjektet leveres i henhold til krav og alltid til avtalt tid. Vi kan fleksibelt skreddersy prosjektet slik dere ønsker, og vi er med fra planleggingsfasen til sluttføring.

Ved kontraktinngåelse med entreprenører forholder vi oss til alminnelige kontraktsvillkår NS 8417/ NS 8415.

Taktila har base midt i Norge, i Trøndelag og er tilgjengelig for oppdrag over hele landet.
Ta gjerne kontakt om det er noe vi kan bistå med:

Ta kontakt med en av våre rådgivere på taktil merking:
Marit Kvål / 982 09 337 / [email protected]
Øyvind Haugan / 405 55 001 / [email protected]

 

 

Nyhet!

For proffkunder som vet hva de trenger og  hva som skal til for å montere taktil merking tilbyr vi nå også bestilling via Nettbutikk – enkel bestilling og rask levering. Bestillingsløsningen fungerer også utmerket til kalkulasjon, hvis du vil beregne kostnader på ditt neste prosjekt.

Beregn kostnader her. 

 

G� til toppen