Ikon med resirkulertsymbol og teksten laget av 100% resirkulert materiale
OPPMERKSOMHETSFELT
FAREFELT
LEDELINJER
TRAPPEMARKØR

Norskprodusert taktil merking

ikon som viser fargene til det norske flagget

Funksjonelt design & robust kvalitet

TAKTILA® er en serie taktil merking i høy kvalitet som tåler hard bruk, og passer på steder det ferdes mye folk. Elementene lages i et resirkulert kompositt plastmateriale som er armert med glass for kraftig slitestyrke, som holder år etter år.

Produktet leveres med 3M™VHB™ TAPE - markedets kraftigste sammenføyning med tape. Den støvfrie og permanente festemetoden gir umiddelbar styrke og langvarig holdbarhet. Nettopp derfor kan vi gi 5 års heftgaranti på våre produkter. 

Mer spesifikk produktinfo og hjelp til online kalkulering og bestilling finner du her.

Bruk vår webshop til kalkulering og bestilling. Her kan du enkelt beregne kostnadene før du bestiller Taktila® elementer. Legg inn bredden på f.eks en trapp som trenger merking, så beregnes prisen og hvilken type mal du trenger til montering.

TAKTIL INDIKATOR ANTRASITT LANG - 280mm
TAKTIL INDIKATOR ANTRASITT KORT - 120mm
TAKTIL KNOTT ANTRASITT - ø 30mm
TAKTIL INDIKATOR LYS LANG - 280mm
TAKTIL INDIKATOR LYS KORT - 120mm
TAKTIL KNOTT LYS - ø 30mm
nærbilde av taktile ledelinje montert i foajeen i trondheim spektrum
taktil merking og trillekoffert gjennom heisen på Trondheim lufthavn Værnes.

Designet med en lett avrundet form og flat topp gjør elementene enkle å oppdage med mobilitetsstokk.

Risikoen for å snuble er redusert til et minimum og de er lette å krysse med gjenstander på hjul. De er beregnet for innendørs bruk for å markere trapper, heiser, eller brukes som ledelinjer mellom viktige funksjoner i bygg.

  • Sklisikkerhetstestet ihh. til DIN 51130-2104 og klassifisert som R10.
  • Kjøper du Taktila® elementer, får du 5 års garanti på kjøpet. Skulle elementene løsne i garantitiden erstatter vi en ny del kostnadsfritt.

 

Taktila® laget av 100% resirkulert materiale

Taktila® har endret produksjonen til en grønnere og miljøbevisst profil, med fokus på livssyklusen til materialer og produkter. Derfor har vi nå valgt å erstatte et jomfruelig oljebasert materiale med et resirkulert materiale i våre elementer. dette tilfellet er det returplast av typen PA som er armert med glass, som gjenbrukes som råvare i våre produkter.  

Vi ønsker å bidra til at nye bygg blir grønnere og selv de små tingene kan gjøre forskjell.

kalkulering

I vår webshop  kan du enkelt beregne kostnadene før du bestiller Taktila® elementer. Legg inn bredden på f.eks en trapp som trenger merking, så beregnes prisen og hvilken type mal du trenger til montering.

levering

Vi har produksjon og lager i Midt-Norge. Leverer over hele Norge, med en leveringstid på 1-3 dager.  Vi vet at det ofte kan være knapt med tid når prosjekter skal ferdigstilles og taktile elementer er gjerne noe av det siste som skal monteres, nettopp derfor har vi alltid  produkter på lager for rask utsendelse.

montering
støv- og støyfri montering

Elementene leveres ferdig med 3M™ VHB™ Tape og våre maler sørger for riktig, og enkel montering hver gang. Andre elementer som krever at du borer og limer, gir mer støv og støy, og du trenger mer utstyr for å montere. Se filmen da vi testet tidsforskjellen på monteringen på HER.

garanti
5 års heftgaranti

Kjøper du Taktila® elementer, får du 5 års garanti på kjøpet. Skulle elementene løsne i garantitiden erstatter vi en ny del kostnadsfritt. Produktet leveres med en veldig slitesterk tape, med en svært formbar skumkjerne som gir god vedheft til de fleste underlag.

Ønsker du å se elementer og farger før du bestemmer deg?

Fyll ut skjema og vi sender deg vareprøve pr. post.