• 405 55 001 [email protected]
  Øyvind Haugan Forretningsutvikler / Partner
  Øyvind Haugan Forretningsutvikler / Partner
 • +47 982 09 337 [email protected]
  Marit Kvål Seniorkonsulent / rådgiver universell utforming
  Marit Kvål Seniorkonsulent / rådgiver universell utforming

  Marit er en nestor i reklame-, trykk- og skiltbransjen med over 30 års erfaring. Hun er en av få som har solid kunnskap rundt temaet universell utforming og taktil merking av bygg. Marit jobber svært systematisk, hun prosjekterer merkingen og har mye kunnskap når det gjelder å finne de beste løsningene for hvert enkelt oppdrag.

 • Daniel Flaamo Daglig leder

  Daniel er gründer i blodet, har tidligere etablert og drevet flere bedrifter og jobbet som daglig leder både innen skiltproduksjon og designbransjen.

  Han er i dag hovedaksjonær i Taktila, jobber med salg, markedsføring og utvikling. Daniel jobber under mottoet «Alt kan løses» og trives best når han har tusen baller i luften.

 • Ingar André Hagen Prosjektleder / Montør

  Ingar André er prosjektleder og en av våre montører, han er generelt god på alt som skal fikses. Han har jobbet mange år offshore og har dermed mye allsidig erfaring. Han er vant til å løse utfordringer på stående fot – alltid hjelpsom og serviceinnstilt. Rundt lunsjbordet bidrar Ingar André med sitt smittsomme humør og gode historier.

 • Per Ola Vold Montør

  Per Ola er montør og i grunnen er han en alt-mulig-mann. Han er løsningsorientert og nøyaktig, og med 7 års erfaring med montering av taktile skilt og ledelinjer er han en enorm ressurs når det gjelder montering på alle mulige flater.