Marit Kvål

Seniorkonsulent / rådgiver universell utforming

Marit er en nestor i reklame-, trykk- og skiltbransjen med over 30 års erfaring. Hun er en av få som har solid kunnskap rundt temaet universell utforming og taktil merking av bygg. Marit jobber svært systematisk, hun prosjekterer merkingen og har mye kunnskap når det gjelder å finne de beste løsningene for hvert enkelt oppdrag.

+47 982 09 337 [email protected]

Daniel Flaamo

Daglig leder

Daniel er gründer i blodet, har tidligere etablert og drevet flere bedrifter og jobbet som daglig leder både innen skiltproduksjon og designbransjen.

Han er i dag hovedaksjonær i Taktila, jobber med salg, markedsføring og utvikling. Daniel jobber under mottoet «Alt kan løses» og trives best når han har tusen baller i luften.

+ 47 913 12 014 [email protected]

Ingar André Hagen

Prosjektleder / Montør

Ingar André er prosjektleder og en av våre montører, han er generelt god på alt som skal fikses. Han har jobbet mange år offshore og har dermed mye allsidig erfaring. Han er vant til å løse utfordringer på stående fot – alltid hjelpsom og serviceinnstilt. Rundt lunsjbordet bidrar Ingar André med sitt smittsomme humør og gode historier.

+47 969 08 800 [email protected]

Per Ola Vold

Montør

Per Ola er montør og i grunnen er han en alt-mulig-mann. Han er løsningsorientert og nøyaktig, og med 7 års erfaring med montering av taktile skilt og ledelinjer er han en enorm ressurs når det gjelder montering på alle mulige flater.

+47 926 16 948 [email protected]
G� til toppen