– Et bærekraftig samarbeid

Det Sola-baserte firmaet Crisma profilering AS er en del av Magnar Eikeland Gruppen, som ble startet allerede i 1949. De siste 15 årene har de jobbet mer og mer med profilering, og leverer skreddersydde løsninger for både bedrifter og offentlig sektor. Deres fokus på bærekraft er en integrert del av selskapets proaktive strategi, og de jobber med det i alle ledd. Derfor har de også valgt Taktila som leverandør på sin taktile merking.

Kristoffer, hva gjør at dere har valgt å bruke produkter fra Taktila?

Det at Taktilas produkter er produsert i Norge, og at det i tillegg er laget av resirkulert plast er viktig når vi skal selge inn produktet til kunder, og for å få nye oppdrag – nettopp fordi miljøaspektet spiller en større og større rolle, og vil gjøre det mer også i framtida, forteller Kristoffer Mjeldheim som er salgsansvarlig hos Crisma profilering.

Crisma jobber både med eksisterende og nye bygg, og har f.eks rammeavtale med Sandnes kommune. De jobber både i liten og stor skala. Et av de siste prosjektene, er K8. K8 er et høyhus med 600 kontorplasser i hjertet av Stavanger. Her har gjengen i Crisma profilering stått for taktil merking, med kortreiste elementer fra Taktila.

K8 skal sertifiseres som BREEAM Excellent og WELL Gold, noe som krever veldig god dokumentasjon. – Vi jobber etter Breeam som er et miljøsertifiseringsverktøy for bygninger. Det hjelper oss å få slike prosjekter som K8. Da er det viktig at vi bruker produktene fra Taktila. Her er all dokumentasjonen som kreves på plass, mot mange andre leverandører. 

4929f8d0-4573-4a6a-9273-c198ba6f355a

Her kan du lese mer om hvilken dokumentasjon som finnes på taktil merking fra oss i Taktila!

Referanser Crisma profilering: